Príspevky

Tradičný vianočný kapor - recept bez lepku

Obraz
Tradičný vianočný kapor - recept bez lepku. Kapor musí byť čerstvý a z jesenného výlovu. V inom období je mäso nekvalitné rovnako aj zmrazovaním na dlhší čas. sa kvalita výrazne znižuje. Ingrediencie: Podkovy kapra - 6x vajcia -3x múka Schär Farina kukuričná strúhanka, repkový olej, soľ, mlieko

Pečené zemiaky s cesnakom, parmezánom a provensálskym korením. Jednoduch...

Obraz
Pečené zemiaky s cesnakom, parmezánom a provensálskym korením. Jednoduchý recept na rýchlu večeru. zemiaky 700g parmezán 50g provensálske korenie cesnak, soľ, čierne korenie, olivový olej, pochúťková kyslá smotana Recept je prirodzene bez lepku. Videorecept priniesol videokanál: Celiatik v kuchyni.

Domáce bagle bez lepku

Obraz
Domáce bagle bez lepku. Videorept priniesol videokanál Celiatik v kuchyni. Ingredencie: Nutrifree Mix per Pane 170g pohánková múka 30g, pšenová múka 30g Schär Mix B 270g droždie 16g, olej 20g, soľ, psyllium 1PL, voda 490ml sezam, mak, na obvarenie: med, voda, soľ

Srnčie rezy zo stehna na smotane recept z diviny

Obraz
Srnčie rezy zo stehna na smotane - recept je prirodzene bez lepku. Ingrediencie: Srnčie stehno 500g bravčová masť 50g, cibuľa 100g, údená slanina 50g, cesnak 1 strúčik, majorán, čierne korenie, soľ, kyslá smotana 250ml, biele víno 100ml

Camembert na panvici s hranolkami - veľmi rýchly a jednoduchý recept

Obraz
Camembert na panvici s hranolkami - jednoduchý recept bez lepku na rýchlu večeru. Syr typu Camerbert, (encián) olivový olej oregano, tymián, čierne korenie, bazalka, kari podávane s hranolkami a ríbezlovým džemom

Kapustníky na sladko. Recept bez lepku.

Obraz
Kapustníky na sladko. Recept bez lepku. Ingrediencie: Múka Schär Mix B 300g kryštálový cukor 2PL, olej 1PL, soľ 1/2 ČL psyllium 1ČL v 50ml vody, 1 vajce+1žĺtko 10g droždia, voda k múke 190ml, med 1/2ČL náplň: 1/2 malej hlávky kapusty, olej 1PL, malá cibuľa, kryštálový cukor 1PL, soľ, mletá škorica, čierne korenie

Bažant na víne s mandľovou plnkou

Obraz
Bažant na víne s mandľovou plnkou. Týmto spôsobom pripravíte aj pečené kurča. Recept vo videu priniesol videokanál : celiatik v kuchyni. Igrediencie: celý bažant červené víno 1dl, čierne korenie, soľ, cibuľa -1ks, prerastená slanina 50g plnka: 2 žemle - použili sme naše bezlepkové bagetky, mandĺové mlieko, vajcia 2ks, posekané mandle 100g, čierne korenie , soľ, maslo 50g